Search posts by:

Search posts by:

Newsletter successfully sent
Failed to send newletter

AlwaysFree: A Yara ammóniát hoz Európába

Author: SSESSMENTS

A világ legnagyobb ammóniakereskedője, a Yara ammóniát szállít Európába, hogy támogassa a műtrágya -kapacitást, miután a nagykereskedelmi gázárak megugrottak.

Az Európába szállított gáz a Yara Trinidad -i gyáraiból származik US és Ausztrália, amelyek teljes kapacitással működnek.

A vállalatot arra késztették, hogy az emelkedő gázárak miatt 40% -kal csökkentse az ammóniakibocsátást Európában, ami miatt az ammónia -termelés Európában veszteséges volt.

CEO Svein Tore Holsether megjegyezte: „Minden felfelé halad, de jelenleg a nitrogénárak olyan szinten vannak Európában, amely nem indokolja az ammónia termelését.”

Gondoskodik arról, hogy a vállalat szerződéses mennyiségekkel tudja ellátni minden ügyfelét. Azt azonban nem tudja, meddig tartana Európában a magas gázár.

Hozzátette, hogy a vállalat hosszabb távon bizonyos politikákat igényel a megújuló energiaforrások fejlesztésével kapcsolatban, hogy rugalmasabbá tegye azt. A Yara-nak értéklánc-megközelítésre is szüksége lesz az élelmiszer-rendszer számára, amely annyira széttöredezett.

Tags: AlwaysFree,Europe,Gas,Hungarian

Published on September 21, 2021 11:09 AM (GMT+8)
Last Updated on September 21, 2021 11:09 AM (GMT+8)