Search posts by:

Search posts by:

Newsletter successfully sent
Failed to send newletter

AlwaysFree: Yara aduce amoniac în Europa

Author: SSESSMENTS

Cel mai mare comerciant de amoniac din lume, Yara, aduce amoniac în Europa pentru a susține capacitatea de îngrășăminte după ce prețurile cu ridicata ale gazelor au crescut.

Gazul adus în Europa provine din instalațiile de producție Yara din Trinidad US , și Australia, care funcționează la capacitate maximă.

Companiei i s-a solicitat să reducă producția de amoniac în Europa cu 40%, în urma creșterii prețurilor la gaz, ceea ce a făcut ca producția de amoniac în Europa să nu fie rentabilă.

CEO Svein Tore Holsether a comentat: „Totul merge în sus, dar în prezent prețurile azotului în Europa sunt la un nivel care nu justifică producția de amoniac”.

El se asigură că compania a reușit să furnizeze toți clienții săi cu volume contractate. Cu toate acestea, el nu este sigur de cât timp ar dura prețurile ridicate la gaz în Europa.

El a adăugat că, pe termen lung, compania necesită unele politici privind dezvoltarea mai multor energii regenerabile pentru ao face mai rezistentă. Yara va avea nevoie, de asemenea, de o abordare cu mai multe lanțuri de valori a sistemului alimentar, atât de fragmentat.

Tags: AlwaysFree,Europe,Gas,Romanian

Published on September 21, 2021 11:08 AM (GMT+8)
Last Updated on September 21, 2021 11:08 AM (GMT+8)