Search posts by:

Search posts by:

Newsletter successfully sent
Failed to send newletter

NewsSSESSMENTS: a török vásárlók aktívan ellenőrzik a polietilén (PE) ajánlatokat, de még nem tudják elfogadni az uralkodó szintet

Author: SSESSMENTS

Egy török kereskedő tájékoztatott SSESSMENTS.COM hogy a török vásárlók aktívan ellenőrzik a polietilént ( PE ) kínál ezen a héten, de a vásárlók egyelőre nem tudják elfogadni az uralkodó szintet. A kereskedőnek ezen a héten nincs ajánlata, de a piaci tárgyalások során már vannak olyan ajánlatok, amelyek Szaúd-Arábia számára készültek LDPE Filmállvány 1700 dollár/tonna áron, míg az ajánlatok a US LDPE Film és LLDPE A Film C4 ára 1750-1770 dollár/tonna és 1540 dollár/tonna között van. Mindegyik be van kapcsolva LC látótérben, CIF Törökország fő kikötője. A vásárlók ellenállnak ezeknek az ajánlatoknak, különösen US eredet.

A kereskedő elmondta SSESSMENTS.COM hogy a vásárlók figyelik a piacot. A kereskedők kaptak megkereséseket, de a tranzakciók száma korlátozott volt. A vásárlók továbbra is gyűjtik az ajánlatokat és összehasonlítják a legjobb árakat. A kereskedő azt jósolja, hogy e hét végére vagy a jövő hétre már az alacsony, vagy akár kimerült készlet miatt elkezdenek vásárolni a vásárlók. „Bár még korai azt állítani, hogy a januári vásárlási hangulat jobb, mint a múlt hónapban, azt látjuk, hogy a piacon emelkedésre törekednek” – mondta a kereskedő. Ár tekintetében a kereskedő úgy véli, hogy az inaktív kínai piac a kínai holdújév ünnepe alatt nyomást gyakorolhat a polietilénre ( PE ) kínál.

Tags: AlwaysFree,Americas,Central and East Europe,Europe,Hungarian,Middle East,News,PE,Saudi Arabia,Turkey,US

Published on January 12, 2022 11:06 AM (GMT+8)
Last Updated on January 12, 2022 11:06 AM (GMT+8)