Search posts by:

Search posts by:

Newsletter successfully sent
Failed to send newletter

AlwaysFree:Exxon, Shell Alăturați-vă proiectului de captare și depozitare a scotliei

Author: SSESSMENTS

ExxonMobil și Royal Olandez Shell au semnat un Mou pentru a fi client al captării și depozitării carbonului ghindă ( CSS ) Proiect în nord-estul Scoției. Acorn își propune să fie prima la scară largă CSS proiect care va fi operațional în UK până la mijlocul acestui deceniu. Proiectul intenționează să captureze și să stocheze carbonul emis de terminalele St Fergus, care reprezintă aproximativ o treime din cererea totală a gazelor naturale a Regatului.

Memorarea de înțelegere include emisia de carbon de la un terminal de la St Fergus deținute în comun de Exxon și Shell. Acorn a semnat, de asemenea, un memorandum de înțelegere cu partenerii Midstream North Stream, care deține un terminal în St Fergus. North Stream este susținut de autoritatea de investiții Kuweit și de JPM Infrastructura de organe Fondul de investiții. Aceasta înseamnă că două dintre cele trei terminale de la St Fergus s-au alăturat inițiativei ACORN.

La începutul acestei luni, Ineos a semnat un Mou cu Proiectul ACORN. Compania operează rafinăria Grangemouth și complexul petrochimic, precum și sistemul de conducte de patruzeci de ani. Proiectul ACORN își propune să atragă mai mulți clienți dintr-un grup de huburi industriale în apropierea Mării Nordului, care contribuie la aproximativ 80% din emisiile de carbon industriale din Scoția. Acorn își propune, de asemenea, să producă hidrogen din gazele naturale să se hrănească în UK rețeaua de gaze.

Tags: AlwaysFree,Crude Oil,Europe,Gas,Romanian,West Europe

Published on August 18, 2021 1:00 PM (GMT+8)
Last Updated on August 18, 2021 1:00 PM (GMT+8)