Search posts by:

Search posts by:

Newsletter successfully sent
Failed to send newletter

AlwaysFree:SCGP-ul Thailandei dobândește 75% din grupul Instan al Indoneziei

Author: SSESSMENTS

Thailanda's. SCG Ambalare Public Company Limited ( SCGP ) Vineri, a anunțat că a finalizat achiziționarea unei participații de 75% în grupul Intan, un producător de containere ondulat, cu sediul în Indonezia. Afacerea se extinde SCGP Gama de produse, lanțul de aprovizionare și dezvoltarea ambalajului datorită amprentei de clienți a companiilor din Instan din bunurile de consum și industria alimentelor și băuturilor.

SCGP S. CEO Wichan Jitpukdee, a declarat că achiziția face parte din strategia de creștere a companiei din Asia de Sud-Est. Indonezia, cea mai populată țară din regiune, are un potențial de creștere pe termen lung pentru SCPG să-și extindă activitatea de ambalare pe bază de fibre. SCGP a intrat pe piața indoneziană în 2013 și are în prezent interese prin investiții în cinci companii subsidiare acolo.

Achiziția va fi executată de către TCG Soluții pte. Ltd. ( TCGS ), o filială deținută în totalitate a Containers Thai Group Company Limited ( TCG ), care este o asociație în comun 70/30 între SCGP și compania Rengo din Japonia limitată. Plata inițială pentru achiziție va fi IDR 822 miliarde (57 milioane dolari), urmate de cea de-a doua plată, care se vor baza pe performanța financiară a Intan în exercițiile financiare din 2022 și 2023. Plata totală este estimată ca fiind mai mult decât IDR 859 miliarde (60 de milioane de dolari), SCGP spus.

Tags: All Plastics,AlwaysFree,Asia Pacific,Indonesia,Romanian,SEA,Thailand

Published on August 19, 2021 2:50 PM (GMT+8)
Last Updated on August 19, 2021 2:50 PM (GMT+8)